Leer Milba verpakkingen kennen

Op een missie, met als doel een wereld zonder plastic

Milba verpakkingen gelooft in een duurzame en eerlijke wereld. Daarom biedt Milba verpakkingen uitsluitend verpakkingen aan die gemaakt zijn van 100% afbreekbaar materiaal. Naast duurzaamheid staat ook de klant bij ons centraal. Wij doen graag een stapje extra voor de klant en denken graag met de klant mee om de juiste milieuvriendelijke verpakking tegen een scherpe prijs te kunnen leveren. Je kunt altijd contact opnemen voor vrijblijvend advies, wij kijken graag mee naar alle opties.

100%

“Op Een Mileuvriendelijke Missie!”

Over Milba

Milba Verpakkingen biedt alles op het gebied van milieuvriendelijke verpakkingen. Sinds de oprichting in 2010 biedt Milba Verpakkingen een breed assortiment aan milieuvriendelijke verpakkingen voor onder andere horeca, festivals en particulieren. Onze jarenlange ervaring zorgt voor een goede, klantvriendelijke dienstverlening en een goede kennis van onze producten. Alles op het gebied van kartonnen verpakkingen is mogelijk. Ons assortiment omvat onder andere een breed scala aan kartonnen bakjes, puntzakken, hamburgerbakken en alles kan naar eigen wens gerealiseerd worden. Alles is mogelijk! Wij werken met gecertificeerd papier en karton en bieden graag een milieuvriendelijke optie in de huidige verpakkingsmarkt. Alle wensen kunnen door ons gerealiseerd worden.

100%

“Compleet Assortiment Op Maat”

Het Assortiment

Op zoek naar duurzame en praktische bakjes voor uw bezorgmaaltijden, foodtruck of cateringbedrijf? De kartonnen verpakkingen van Milba verpakkingen zijn de ideale oplossing!

Milba Verpakkingen biedt alles op het gebied van kartonnen frietbakjes, kartonnen puntzakken, kartonnen borden, kartonnen hamburgerbakken en nog veel meer .

Gemaakt van hoogwaardig karton, zijn de producten van Milba verpakkingen stevig en gemakkelijk te gebruiken. Ze zijn perfect voor het serveren van frietjes, snacks, salades, pasta’s en nog veel meer. Bovendien zijn ze volledig biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk, waardoor ze een verantwoorde keuze zijn voor jouw bedrijf!

Onze kartonnen bakjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, zodat u altijd de juiste optie vindt voor uw gerechten. En met onze scherpe prijzen kun je genieten van de voordelen van hoogwaardige, duurzame verpakkingen zonder uw budget te overschrijden.

Kies voor milieuvriendelijke verpakkingen van Milba en geef jouw klanten de beste eetervaring. Bestel vandaag nog en ontdek waarom onze klanten keer op keer terugkomen!

100%

“Recyclebare & Milieuvriendelijke Producten!”

Eco karton
Milba verpakkingen heeft een breed assortiment aan verpakkingen van bruin karton. Deze eco verpakkingen hebben een mooie milieuvriendelijke uitstraling. Het karton is geschikt voor het verpakken en serveren van voedingsproducten. Zo heeft Milba verpakkingen verschillende maten puntzakken, kartonnen bakjes, hamburgerbakjes en borden. Een selectie aan producten is gemakkelijk en snel te bestellen via de website. Heeft u specifieke wensen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wit Karton
Milba verpakkingen heeft een breed assortiment aan verpakkingen van wit karton. Deze verpakkingen zijn uitermate geschikt voor het personaliseren van de verpakking door middel van bedrukking. Voor de vishandel hebben we op maat gemaakte bakjes met een extra scherpe prijs. Een selectie aan producten is gemakkelijk en snel te bestellen via de website. Heeft u specifieke wensen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Borden

Kartonnen borden in alle formaten

Eco Karton

Verpakkingen van bruin karton

Wit Karton

Verpakkingen van wit karton

Puntzakken

De beste kartonnen puntzakken

Hamburgerbakken

Van eco karton en in elk formaat

Korven

Mooie korven van wit karton

Heeft u andere wensen?

Hulp Nodig?

Wij staan voor je klaar!

Alles op het gebied van karton en papier is namelijk bij ons mogelijk. Op onze website is een aantal veel bestelde producten weergegeven. Deze zijn eenvoudig te bestellen via de website. Mocht u specifieke wensen hebben of wilt u uw producten personaliseren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.