Leer ons kennen

Op een missie, met als doel een wereld zonder plastic

Ons doel is om bij te dragen aan een duurzame en eerlijke wereld. Wij geloven in een wereld waar duurzaamheid centraal staat en bieden daarom een uitstekende optie voor onze klanten om hier in mee te helpen. Naast duurzaamheid staat ook de klant bij ons centraal. Wij doen graag een stapje extra voor de klant en denken graag met de klant mee om het juiste product tegen een scherpe prijs te kunnen leveren. U kunt altijd contact opnemen voor vrijblijvend advies, wij kijken graag mee naar alle opties.

100%

“Op Een Mileuvriendelijke Missie!”

Over Milba

Milba Verpakkingen biedt alles op het gebied van milieuvriendelijke verpakkingen. Sinds de oprichting in 2010 biedt Milba Verpakkingen een milieuvriendelijk assortiment aan verpakkingen onder andere horeca, festivals en particulieren. Onze jarenlange ervaring zorgt voor een goede, klantvriendelijke dienstverlening en een goede kennis van onze producten. Alles op het gebied van kartonnen verpakkingen is mogelijk. Ons assortiment omvat onder andere een breed scala aan milieuvriendelijke horecaverpakkingen en alles kan naar eigen wens gerealiseerd worden. Op onze website is een selectie aan producten te vinden, echt is alles te realiseren. Wij werken met gecertificeerd papier en karton en bieden graag een milieuvriendelijke optie in de huidige verpakkingsmarkt. Al uw wensen kunnen door ons gerealiseerd worden.

100%

“Compleet Assortiment Op Maat”

Het Assortiment

Milba Verpakkingen biedt alle mogelijkheden met betrekking tot verpakkingen. Hierdoor werken wij niet met een vast assortiment. Alles op het gebied van karton en papier is namelijk bij ons mogelijk. Van frietbak tot gebaksdoos en van hotdogbakje tot hamburgerbak, alles is mogelijk. Op onze website is een aantal veel bestelde producten weergegeven. Deze zijn eenvoudig te bestellen per mail, telefoon, Skype & Whatsapp. Mocht u specifieke wensen hebben of wilt u uw producten personaliseren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

100%

“Recyclebare & Milieuvriendelijke Producten!”

Eco karton
Milba verpakkingen heeft een breed assortiment aan verpakkingen van bruin karton. Deze eco verpakkingen zijn hebben een mooie milieuvriendelijke uitstraling. Het karton is geschikt voor het verpakken en serveren van voedingsproducten. Een selectie aan producten is gemakkelijk en snel te bestellen via de website. Heeft u specifieke wensen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wit Karton
Milba verpakkingen heeft een breed assortiment aan verpakkingen van wit karton. Deze verpakkingen zijn uitermate geschikt voor het personaliseren van de verpakking door middel van bedrukking. Een selectie aan producten is gemakkelijk en snel te bestellen via de website. Heeft u specifieke wensen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Borden

Kartonnen borden in alle formaten

Eco Karton

Verpakkingen van bruin karton

Wit Karton

Verpakkingen van wit karton

Puntzakken

De beste kartonnen puntzakken

Hamburgerbakken

Van eco karton en in elk formaat

Korven

Mooie korven van wit karton

Heeft u andere wensen?

Hulp Nodig?

Wij staan voor je klaar!

Alles op het gebied van karton en papier is namelijk bij ons mogelijk. Op onze website is een aantal veel bestelde producten weergegeven. Deze zijn eenvoudig te bestellen via de website. Mocht u specifieke wensen hebben of wilt u uw producten personaliseren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.